WERKWIJZE

Wat we doen

Savelko staat voor maatwerk. Ieder project is uniek en vraagt om een plan, afgestemd op jouw interieurvraag. Bij het realiseren van een interieur idee komt veel kijken, waardoor het vaak wordt ervaren als een dynamische periode. Savelko neemt de zorgen uit handen. Met creatieve oplossingen en persoonlijk advies zetten we al jouw interieurwensen om in resultaten, die aansluiten bij de sfeer in de ruimte.

We plannen een gesprek waarbij je uitgebreid alle wensen en behoeften kunt bespreken. 

Ook ontvangen wij graag alle relevante informatie zoals plattegronden, foto’s en afmetingen van meubilair dat jullie graag terugzien in het interieurontwerp. We maken een plan van aanpak waarbij ook de kosten inzichtelijk worden.

Van start tot finish

Onderstaand stappenplan dient ter illustratie voor een vraag op het gebied van interieurontwerp.

FASE 1: INTAKE

Ieder advies begint met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jouw wensen en verwachtingen. We bespreken het budget en de mogelijkheden, we bieden diverse pakketten aan tegen een vaste prijs. Na dit gesprek ontvang je een op maat gemaakte offerte en lichten we het plan van aanpak toe.

FASE 2: ONDERZOEK

We laten je graag zien wat er in jouw woning of kantoor mogelijk is. Ga je akkoord met het voorgestelde plan, dan gaan we direct aan de slag. We verwerken alle besproken wensen in een ontwerpvoorstel. Het ontwerpvoorstel bestaat uit een plattegrond, sfeer- en materiaalcollages en een plan voor meubels en accessoires. In overleg komen we tot een definitief ontwerp.

FASE 3: DEFINITIEVE ONTWERPFASE

In de definitieve ontwerpfase zoomen we verder in op de details. Van lichtplan tot kleuradvies. We zoomen in op details en leggen eventueel contact met specialisten uit andere vakgebieden. Gezamenlijk komen we tot een plan om de ultieme sfeerbeleving in de ruimte te creëren. Deze fase wordt afgesloten met een persoonlijk gesprek, waarin het interieurontwerp nogmaals wordt besproken en kan worden bijgeschaafd.

FASE 4: UITVOERING EN REALISATIE

We maken de vertaalslag van ontwerp naar uitvoering. Tijdens deze fase zijn we het aanspreekpunt voor technische vragen en schakelen we ons netwerk van specialisten – waar nodig – in voor het leveren van maatwerk meubilair. We verzorgen de inkoop van de juiste meubelen en begeleiden het proces tot het laatste accessoire op zijn plek staat.